Sute de sancțiuni date de polițiștii nemțeni în perioada Paștelui Catolic


Poliția nemțeană a luat măsuri suplimentare, pentru ca cei care au sărbătorit Paștele Catolic să se bucure în siguranță de evenimentele organizate cu această ocazie.
Astfel, în perioada 25-28 martie a.c., pentru desfășurarea evenimentelor prilejuite de petrecerea Paștelui Catolic, circa 300 de polițiști s-au aflat în teren, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma acțiunilor desfășurate au fost constatate în flagrant 13 infracțiuni, și au fost aplicate 315 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 55000 de lei.
Polițiștii au intervenit pentru aplanarea a 107 situații conflictuale și au aplicat 84 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor privind ordinea și liniștea publică prevăzute de Legea nr. 61/1991 Rep.

Polițiștii rutieri au fost prezenți în trafic, acționând cu 13 aparate radar pe principalele artere cu risc accidentogen.

Astfel, pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii au desfășurat activități, în urma cărora au aplicat 220 de sancțiuni, ca urmare a încălcării normelor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, dintre care 106 pentru încălcarea regimului legal de viteză.
Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 14 permise de conducere (7 pentru viteză) și au retras 4 certificate de înmatriculare auto.

PUBLICITATE