Sute de oameni au urcat pe muntele Ceahlău să vadă piramida holografică (6 august 2017)

Sute de oameni au urcat pe muntele Ceahlău pentru a asista astăzi, 6 august, la fenomenul piramidei holografice care se proiectează la răsăritul soarelui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din păcate, umbra piramidei nu s-a format, linia orizontului a fost blurată de nori în momentul în care soarele a răsărit.

Cel puțin 500 de oameni s-au adunat la ora 6:00 dimineața, pe Vârful Toaca, pentru a fi martori la acest fenomen.

Ora 6.00. Soarele se lasă aşteptat şi strecoară îndoiala în inima tuturor. Plafonul de la răsărit împiedică globul să-şi facă treaba pentru care a venit atâta lume pe munte. Mulţimea e aşezată strategic cu faţa spre apus, acolo unde ar trebui să se vadă cele trei umbre care formează o piramidă tridimensională. (…) minutele trec în zadar, pentru că soarele nu are forţa să spargă norii. Şi devine clar, că odată cu scurgerea timpului, anul acesta piramida nu se va forma. – notează Adevărul

Mai multe despre experiența de astăzi, 6 august 2017, pe Ceahlău – AICI

Fenomenul denumit Umbra Piramidei are loc începând cu data de 6 august. Sub lumina puternică a răsăritului, Vârful Toaca și Piatra Ciobanului formează o piramidă imensă.

De asemenea, fenomenul se poate vedea în fiecare zi circa 10-15 minute în prima jumatate din a doua decadă a lunii august (20-25)

PUBLICITATE