Surse: Denunțul în dosarul în care a fost reținut Ionel Arsene, făcut de Gheorghe Ștefan

Denunțul în dosarul în care șeful Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a fost reținut joi 24 de ore de procurorii DNA, ar fi fost făcut de Gheorghe Ștefan, zis „Pinalti”, fostul primar din Piatra Neamț, potrivit unor surse citate de Antena 3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform surselor Antena 3, Gheorghe Ștefan și omul de afaceri Adrian Porumboiu s-ar fi întâlnit cu Ionel Arsene într-un restaurant din București, iar acolo i-ar fi oferit bani acestuia din urmă, pentru a interveni pe lângă Horia Georgescu, fost șef ANI.

Vezi și ANUNȚ-BOMBĂ de la DNA: Președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, reținut de procurori

Fostul primar din Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan, zis ”Pinalti”, s-a prezentat joi la DNA pentru a fi audiat într-un dosar.

Intrebat, la plecarea de la DNA, daca chemarea sa ar avea legatura cu reținerea lui Ionel Arsene, Ștefan a rapuns: “nu cunosc. Nu pot sa va dau niciun amanunt, eu am dat o declaratie de martor”.

Cat priveste cauza in care spune ca a dat declaratia, Stefan a declarat ca “e dosar nou, bineinteles. Nu pot sa va spun (…) Nu vreau sa fiu colaborator (al DNA-ului), vreau sa se faca dreptate (…) sunt omul care voi spune numai adevarul”.

Vezi video – AICI

 

PUBLICITATE