Subofițeri de la ISU Neamţ, investigaţi pentru postări critice pe Facebook

La ISU Neamț, doi subofițeri sunt  „investigați” pentru că au avut îndrăzneala să distribuie pe Facebook, postări „denigratoare” referitoare la lipsa asigurărilor de viață sau postări care puneau sub semnul întrebării suficiența unui curs de 3 săptămâni pentru a pune linie venoasă.
Postările nu au fost privite cu ochi buni de către superiori, lucru care a dus la declanșarea procedurii de oprimare a celor doi subofițeri, susţin cei de la agendapompierului.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Postările respective au fost luate drept un afront la adresa Eminenței Sale Dr. Raed Arafat, motiv pentru care procedura de oprimare a celor doi nefericiți a fost ca și declanșată. Slugarnici, superiorii celor 2 subofițeri, de la București până la Neamț, au uitat că poartă haină militară, că obligația lor conform Statutului Cadrelor Militare impune în primul rând să asculte și să apere oamenii pe care îi conduc, așa că s-au năpustit ierarhic asupra celor doi pompieri „nerespectuoși” care au îndrăznit să aducă atingere imaginii doctorului Arafat, susţine sursa citată

Citiți restul articolului – AICI

sursa: agendapompierului.ro
PUBLICITATE