Studentul acuzat de crimă are o altă teorie. El e victima!

În cursul zilei de azi, Aurelian Giosan a fost prezentat Tribunalului cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Clientul meu îşi susţine nevinovăţia şi susţine că la faţa locului s-a aflat şi o a patra persoană, care a fost de fapt agresorul. El l-a blocat pe agresor din acest motiv fiind rănit”, a declarat Dragomir Tomaşeschi, avocatul lui Aurelian Giosan.

Surse juridice au precizat că Aurelian Giosan a spus la audieri că în camera de cămin în care s-a petrecut fapta ar fi fost atacat, la rândul său, de o altă persoană. Ar fi fugit de acolo după care nu ştie ce s-a mai întâmplat. „Noi verificăm şi această versiune”, a spus procurorul Alexandru Pecincu, pentru ziaruldeiasi

Citește și Aurelian Giosan, tânărul romașcan care și-a înjunghiat colegii, a fost prins în această dimineață

Potrivit Agerpres, Aurelian Giosanu și-a înjunghiat colegii de cameră, pe cadavrul celui care a decedat fiind numărate aproape 40 de lovituri de cuțit.

Victima care a decedat avea, la examinarea medico legală, multiple traumatisme, aproximativ 40 de plăgi tăiate în zone vitale ale corpului. Victima care a supraviețuit avea o serie de plăgi la nivel abdominal, care i-au pus în pericol viața, șoc hemoragic și intoxicație cu monoxid de carbon„, a explicat Carmina Pascal.

În camera de cămin a celor trei studenți a fost găsită o sticlă cu alcool sanitar, potrivit procurorului. Surse juridice au precizat că tinerii jucau poker înainte de a avea loc crima.

„Cei doi erau jos, pe pardoseală. (…) Traumatismele prezentate de victime nu ar fi de apărare, dar asta însă o vor stabili medicii legiști”, a mai menționat Carmina Pascal.

 

PUBLICITATE