Știri din județul Neamț care pot fi publicate doar de 1 Aprilie


În fiecare an, la 1 Aprilie, oamenii din lumea întreagă marchează Ziua Păcălelilor, când fiecare încearcă, cu mai mult sau mai puțin succes, să-i facă o șotie colegului, prietenului, vecinului, unui membru de familie, mai exact, toată lumea păcălește pe toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Știri din județul Neamț care pot fi publicate doar de 1 Aprilie (Ziua Păcălelilor)


Noul Mall din Piatra Neamț va fi inaugurat mai repede decât s-a anunțatNoul Mall din Piatra Neamț își va deschide porțile mai devreme decât au anunțat investitorii. Cunoscut pentru rapiditatea cu care construiește, fondul sud-african a anunțat că lucrările noului Mall au ajuns la stadiul de finisaje.

 

 


Toți candidații la alegerile din iunie 2016 și-au publicat proiecteleToți candidații la fotoliul de primar dar și cei care vor să fie consilieri locali și-au pregătit proiectele și viziunile cu care vor dezvolta localitățile unde candidează. Așadar, campania pentru alegerile din iunie 2016 nu va mai fi una cu atacuri la persoană și nici campanii negative nu vom mai vedea, ci una bazată pe proiecte.

 


Autostrada care va trece prin Neamț va fi funcțională de anul viitorAutostrada Iași – Târgu Mureș, prima autostradă care va trece și prin județul Neamț va fi funcțională de anul viitor, promit guvernanții români. Singurul motiv pentru rapiditatea acestui proiect este lupta pe care au dus-o parlamentarii nemțeni cu guvernanții.

 

 


Primarul Dragoș Chitic și-a șters profilul de FacebookPrimarul Dragoș Chitic și-a șters profilul de Facebook și a declarat că interacțiunea cu cetățenii o va face doar prin audiențe pe care le va ține o dată pe lună. Mai mult de atât și conturile false și postacii se vor retrage din această activitate, din lipsă de material de lucru.

 

 


Deputatul Liviu Harbuz își cere scuzeDeputatul Liviu Harbuz își cere scuze pentru că a făcut-o imbecilă pe o fată care i-a reproșat averea dar și pentru limbajul suburban pe care l-a avut pe Facebook. Candidatul PSD la primăria Piatra Neamț a declarat că nu va mai avea astfel de ieșiri și se simte dezamăgit de ce-a postat.

 

 


Spitalul Județean, pe lista celor mai moderne unități medicale din lumeSpitalul de Urgență din Piatra Neamț, pe lista celor mai moderne unități medicale din lume. După investițiile pe care spitalul le-a făcut în ultimii ani, o organizație mondială de monitorizarea tuturor unităților medicale din lume a declarat că spitalul județean poate fi pus pe lista celor mai moderne spitale din lume.

 


Nici o gospodărie din Neamț nu va mai avea probleme cu apaNici o gospodărie din județul Neamț nu va mai avea probleme cu apa iar prețul va fi mult mai mic ca în alte județe, anunță reprezentanții companiei județene. După ce au reparat magistrala care a ținut mai multe zile fără apă municipiul Piatra Neamț, compania a declarat că timp de cel puțin 50 de ani, nemțenii nu vor mai trece prin astfel de experiențe.

 


elevi, neamt, uniformaProtest al elevilor din Neamț cu tema „Vrem ca uniforma să fie obligatorie!”. Toți elevii din județ au semnat o petiție prin care cer Inspectoratului Școlar Județean Neamț să introducă obligatoriu uniforma. Câteva mii au ieșit și în stradă și au scandat „Vrem uniformă!” în ideea ca acest proiect să fie demarat de urgență.

 


 

*Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

PUBLICITATE