Stil și viziune, la Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu”

Biblioteca Județeană „G. T. Kirileanu” Neamț invită publicul nemțean luni, 3 aprilie 2017, ora 16.00, în Sala “Cupola”, să participe la vernisajul expoziției de pictură intitulată “Stil și viziune”. Expoziția este rezultatul unui parteneriat între instituția de cultură nemțeană, pe de o parte și Colegiul Național “Calistrat Hogaș” și Colegiul Național “Gheorghe Asachi”, pe de altă parte, reunind lucrări realizate de elevii celor două instituții de învățământ, sub coordonarea prof. Ștefan Ioan Diaconu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Propunându-și un dialog artistic între elevii celor două licee, expoziția se dorește a fi și o modalitate de reflecție asupra modului în care tinerii de azi pot exprima, prin artă, realitățile cu care se confruntă, precum și modul în care aceste realități sunt distilate în trăiri și emoții.

Expoziția, ce va putea fi vizitată în perioada 3 aprilie – 5 mai, va fi prezentată, în ziua vernisajului, de către Adrian Alui Gheorghe – directorul Bibliotecii Județene, Mihnea Bâlici – elev al Colegiului Național “Calistrat Hogaș” și prof. Ștefan Ioan Diaconu – coordonatorul proiectului.

PUBLICITATE