Starea drumurilor. Infotrafic: În Neamţ nu sunt probleme de circulaţie

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (7:00) nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, nici probleme majore privind fluenţa traficului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În judeţele afectate de codul galben de ninsori (Bistriţa Năsăud, Botoşani, Harghita, Maramureş, Mureş, Neamţ, Satu Mare, Suceava) s-a acţionat cu utilaje şi material antiderapant, în prezent nu sunt probleme de circulaţie, carosabilul este negru, umed, fără blocaje. De asemenea, atât pe Autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti şi A4 Ovidiu-Agigea, cât şi pe DN1 Valea Prahovei şi DN7 Valea Oltului, se circulă fără probleme, carosabilul este curat, iar valorile de trafic sunt reduse.

Recomandăm conducătorilor auto ca înainte de a pleca la drum să se intereseze de situaţia condiţiilor meteorologice pentru zonele unde urmează a se deplasa, să se asigure că parbrizul, geamurile laterale şi luneta le permit o vizibilitate foarte bună, să reducă viteza de deplasare în special în zonele montane, să sporească atenţia la volan, să păstreze o distanţă suficient de mare faţă de autovehiculul care circulă în faţă şi să nu efectueze depăşiri riscante. Conduceţi prudent!

Conform ultimei informări a Ministerului Transporturilor (ora 7:40),

Starea părții carosabile în regiunea Moldovei:
– zapada framantata 1-2 cm in jud.Suceava;
– zapada framantata 0-4 cm plus portiuni umede in jud.Botosani;
– umed cu portiuni de zapada framantata 0-1 cm in jud. Neamt
– umed in rest.

În județul Neamț s-a actionat cu 45 autoutilaje si s-au raspandit 155 TONE material antiderapant [Sare – 155T], pe urmatoarele drumuri nationale: DN12C, DN15, DN15B, DN15C, DN15D, DN15F, DN15G, DN17B, DN2;

Starea timpului:
– Ninge :  in jud. Suceava, Botosani, Neamt si Iasi;

PUBLICITATE