Stadiul lucrărilor la obiectivele din comuna Pipirig


O prioritate a mandatului meu este aceea de a finaliza proiectele incepute si de a asigura finantarea pentru acele investitii necesare judetului Neamt. Astazi (8 noiembrie) am continuat vizitele in teren pentru a vedea stadiul lucrarilor la obiectivele din comuna Pipirig. In cadrul vizitei de astazi, am inspectat trei obiective de investitii finantate prin ordonanța 28. – a declarat președintele Consiliului Județean, Ionel Arsene

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Este vorba despre un bloc cu 32 de locuințe destinate tinerilor din comuna. Pana in acest moment, 26 dintre ele au fost date in folosinta, iar 6 vor fi repartizare anul viitor după o noua analiza a dosarelor depuse. Investiția se ridica la 2 milioane de euro. Pentru realizarea acestui proiect o contribuție substanțială a avut-o primarul comunei, Marcel Pruna, pe care il felicit pentru implicarea de care da dovada.

De asemenea, am fost la doua obiective de investiții care sunt drumuri comunale. Primul dintre ele se afla în satul Pluton si are 1,5 km. S-au realizat aici lucrari de refacere a podurilor, montandu-se gabioane, de aceasta investitie beneficiind peste 700 de nemteni.

Al doilea drum comunal este tot din comuna Pipirig si are o lungime de 11 km, deservind aproximativ 2000 de oameni. S-au realizat șanțurile, rigolele de scurgere si au avut loc lucrari de reabilitare a drumului, urmand sa fie făcută recepția în perioada urmatoare.

In urma vizitei de astazi pot sa spun ca sunt mulțumit de modul in care s-au derulat lucrarile, precum si de rezultatele finale. In continuare ma voi asigura ca termenele de executie sa fie respectate, iar lucrarile sa fie unele de calitate. – a mai spus Ionel Arsene, Presedintele Consiliului Judetean Neamt.

D.M.B.
PUBLICITATE