Stadiul lucrărilor din Gara Veche și Potocina, în atenția primăriei


Primarul Dragoș Chitic a verificat astăzi stadiul lucrărilor de realizare a canalizărilor pluviale și de asfaltare în cartierele Potocina și Gara Veche. Conform unui comunicat al Primăriei Piatra-Neamț, lucrările începute în cartierul Potocina în luna iunie au ca termen de finalizare sfârșitul toamnei, fiind vorba de apoximativ 5 Km de asfalt și canalizare pluvială. În cartierul Gara Veche se lucrează la amenajarea trotuarului; amplasarea bordurilor este finalizată, urmând ca lucrările de amenajare să se încheie în luna septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În paralel, pe Bulevardul 9 Mai se execută reparații curente – decopertări ale porțiunilor afectate și turnare de asfalt.

„Asfaltarea străzilor din Piatra-Neamț reprezintă o prioritate pentru mine și de aceea urmăresc cu atenție modul în care este respectat programul de asfaltare propus pentru anul în curs. După semnarea acordului de rambursare a datoriei către AlphaBank vom avea o situație clară a resurselor financiare disponibile pentru asfaltări până la sfârșitul acestui an. Îmi doresc foarte mult să menținem ritmul de 6 km de străzi asfaltate în fiecare an, ceea ce va duce la atingerea obiectivelor – vizăm ca toate străzile din Piatra-Neamț să fie asfaltate până în 2020” a declarat primarul Dragoș Chitic.

Dan Mihail B.
PUBLICITATE