Spitalul Județean Neamț va avea director nou dar problemele rămân

Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț a scos la concurs postul de manager. La concurs s-au înscris: Liviu Negelschi (actualul manager interimar), Antonia-Carla Simionescu şi Nicolae Lambru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După ce s-au verificat dosarele, Negelschi şi Simionescu au aflat, că sunt respinşi și au depus contestaţii. Comisia de rezolvare a contestaţiilor a dat verdictul final, în ambele cazuri fiind acelaşi – „respins“.

Astfel, singurul candidat care rămâne în cursă va fi Nicolae Lambru, iar dacă va câștiga concursul, acesta va fi noul director-manager al spitalului.

Spitalul Județean este condus (cu sau fără manager) de PSD, prin președintele Consiliului Județean, Ionel Arsene. Nu putem, totuși, să nu ne amintim că în urmă cu aproximativ un an, la numirea interimarului Negelschi, Ionel Arsene a făcut câteva promisiuni în ce privește activitatea spitalului. (vezi articolul – AICI). În cadrul unei conferințe de presă, noul manager al spitalului, Liviu Negelschi, alături de președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, și-au propus ca în mandatul interimar, de 6 luni, să îndeplinească 8 obiective.
„Dispoziția pe care eu am dat-o pentru domnul Negelschi, începând cu 10 august, are și niște obiective specifice. Este pentru prima dată când un manager la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț are și niște obiective”– declara Ionel Arsene pe 10 august 2016.

După 11 luni, obiectivele propuse și ieșirile „cu fast” în presă s-au dovedit o altă „poveste” într-un set de promisiuni fără nicio finalitate concretă, cu care conducerea CJ Neamț (PSD-ALDE) ne-a obișnuit.

PUBLICITATE