Spitalul Județean Neamț NU va avea director prin concurs. Urmează un alt interimat

Cel mai mare spital din județul Neamț, Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț, va avea un nou director interimar, după ce singurul candidat rămas în cursă, a luat nota 4,67 și a fost declarat „respins”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Reamintim că la concurs s-au înscris: Liviu Negelschi (actualul manager interimar), Antonia-Carla Simionescu şi Nicolae Lambru.

După ce s-au verificat dosarele, Negelschi şi Simionescu au aflat, că sunt respinşi și au depus contestaţii. Comisia de rezolvare a contestaţiilor a dat verdictul final, în ambele cazuri fiind acelaşi – „respins“.

Singurul candidat care a rămas în cursă, Nicolae Lambru, a susținut luni, 17 iulie, proba de susținere a proiectului de management. Nota minimă pentru a promova această etapă era 7 iar candidatul a primit nota 4,67

Așadar, postul de manager al unităţii va fi ocupat, din nou, interimar, după o numire a președintelui CJ Neamț, Ionel Arsene.

Astfel, nemțenii vor fi iar martorii unor promisiuni de „lapte și miere”, sub un nou interimar, cu noi obiective și multă pălăvrăgeală (VEZI ARTICOLUL – AICI)

 

PUBLICITATE