Spitalul de Urgență deschide seria evenimentelor de la Shopping City Piatra-Neamț

Sezonul distracției ia startul pe terasa principalului centru comercial din Piatra-Neamț, vineri, 16 iunie, cu un concert al trupei Spitalul de Urgență. Concertul va începe la ora 21.00 și este primul din seria evenimentelor de senzație care urmează să aibă loc, vara aceasta, pe terasa Shopping City Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cu o istorie în muzică de peste 15 ani, Spitalul de Urgență va cânta pentru nemțeni pentru prima oară, după aproape 3 ani de la ultimul concert în oraș. Publicul din Piatra Neamț are ocazia de a asculta din nou piesele cunoscute ale trupei – Trăiască Berea, Sila, Șuțul.

Pentru a asista la eveniment, spectatorii pot achiziționa un bilet la prețul de 19 lei, de la intrarea pe terasa de la nivelul 1 al centrului comercial, începând cu ora 20.30.

Vara aceasta, terasa inaugurată de Shopping City Piatra-Neamț devine destinația perfectă pentru distracție și relaxare în aer liber. Astfel, în perioada iunie-august, nemțenii se pot bucura de concerte și spectacole de stand-up comedy organizate pentru ei de centrul comercial, în timp ce savurează o băutură răcoritoare.

PUBLICITATE