Spectacol INEDIT la Piatra-Neamț. Casting pentru spectatori cu Marcel Iureș


Vanilla Skype este primul spectacol din România în care pasionații de teatru au posibilitatea de a participa la un casting pentru a-și câștiga scaunul în sală și pentru a fi oamenii potriviți, la locul potrivit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La Piatra-Neamț – pe 7 septembrie

14054036_829040350530043_1065078771336868779_nDupă o piesă scrisă de Cătălin Ştefănescu şi cu o distribuţie de excepţie – Marcel Iureş, Andi Vasluianu, Medeea Marinescu, Marius Manole, Vlad Zamfirescu, Alexandru Ion, Mircea Postelnicu şi Vladimir Purdel – ‘Vanilla Skype’ este pusă în scenă în cadrul unui turneu care va avea loc în perioada 2 – 10 septembrie în cinci oraşe mari din ţară – Ploieşti, Craiova, Piatra Neamţ, Bacău şi Iaşi.

Programul include câte două reprezentaţii – de la ora 17,00, respectiv 20,30 – în fiecare dintre oraşele incluse în turneu. Astfel, la Ploieşti se va juca pe 2 septembrie, la Teatrul Toma Caragiu, la Craiova pe 4 septembrie, la Teatrul Naţional ”Marin Sorescu”, la Piatra Neamţ pe 7 septembrie, la Teatrul Tineretului, la Bacău pe 8 septembrie, la Teatrul ”George Bacovia”, şi la Iaşi pe 10 septembrie, la Teatrul Naţional ”Vasile Alecsandri”.

Pentru fiecare dintre reprezentaţii, persoanele care doresc să participe la spectacol se pot înscrie la un casting care va fi susţinut pe Skype (contul Vanilla Skype Teatru) de actorul Marcel Iureş şi care va conţine un set de întrebări elementare menite să stabilească dacă participanţii îşi merită cu adevărat locul în sală. După ce precizează oraşul şi ora reprezentaţiei la care vor participa şi răspund la un set de întrebări, aceştia au şansa de a primi unul dintre cele mai bune 10 locuri rezervate special pentru ei pe rândurile din faţă ale sălii. – notează dcnews.ro

„Vanilla Skype e o poveste-mozaic despre uriașa putere a narațiunii, și despre completa neputință a naratorului. O neputință care, paradoxal, poate fi o mare bucurie. Patru actori stau de vorbă, via Internet, cu psihoterapeutul lor, plecat la un congres. Doi muncitori sunt într-o eternă pauză, joacă table și cărți, mănâncă, beau bere, desfăcând în bucățele “gramatica” lumii și a existenței. Un detectiv din filmele anilor ’40 nu mai înțelege nimic, deși totul părea clar de la bun început. Patru actori merg la un casting.“Realitățile” tuturor se topesc, povestea spusă se amestecă lent cu cea gîndită, în așa fel încît personajele aproape că nu mai contează. Din ele izvorăsc povești care plecă în lume, fiecare cu viața și puterile sale nebănuite.”
Mai multe, pe pagina – Facebook.com/vanilla.skype

Dan Mihail B.
PUBLICITATE