Spectacol de teatru pentru copii, pe 31 martie, la Shopping City Piatra-Neamț

Sâmbătă, 31 martie, basmele prind viață în Shopping City Piatra Neamț. Începând cu ora 17:00, în zona de Food Court, centrul comercial va găzdui pentru prima dată spectacolul „Cenușăreasa”, un musical pentru copii inspirat din celebra poveste a Fraților Grimm și interpretată de actorii Teatrului Pelerin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Spectacolul „Cenușăreasa” oferă o versiune cu totul nouă și captivantă a celebrului basm. Pe parcursul piesei, copiii vor descoperi elemente scenografice specifice teatrului românesc ambulant, precum lada păpușilor și paravanul care ascunde actorul și lasă la vedere păpușa, dar și elemente moderne, precum interpretarea muzicală live și proiecția video în relatarea poveștii.

Producția este primul musical pentru copii realizat de Teatrul Pelerin, în parteneriat cu Timpul cireșelor, revistă online de teatru, film și carte pentru copii și adolescenți. Combinând jocul actorilor și interpretarea muzicală live cu proiecția video și jocul păpușilor, piesa de teatru a fost recunoscută în cadrul unora dintre cele mai importante festivaluri românești, respectiv Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii „Arlechino – Caravana Poveștilor” de la Brașov, Festivalul Internațional de Teatru „Povești” din Alba-Iulia și Festivalul Internațional de teatru pentru copii și Tineret „Merlin” din Timișoara.

Pe 31 martie 2018, producția „Cenușăreasa” va fi pusă în scenă pentru prima dată în Shopping City Piatra Neamț, acesta fiind debutul colaborării dintre centrul comercial și Teatrul Pelerin. Piesa de teatru pentru copii va avea loc în zona de Food Court, începând cu ora 17.00, iar intrarea la spectacol este gratuită.

PUBLICITATE