Șoferul care a fugit ieri de la locul accidentului este căutat și astăzi de polițiști


În ziua de 16.05.2016, în jurul orei 17.10, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe Aleea Ulmilor din Piatra Neamț a avut loc un accident rutier în urma căruia a fost rănit un bărbat, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vezi și Accident în Piatra Neamț. Șoferul a părăsit locul accidentului

accident-1Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 57 de ani, din Piatra Neamț conducea un autoturism pe Aleea Ulmilor dinspre str. Mihai Viteazu spre Piaţa Dărmăneşti a fost lovit din spate de autoturism al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului.
În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 57 de ani a fost proiectat pe trotuarul din partea stângă, întru-un stâlp şi apoi într-o ţeavă de gaz din afara părţii carosabile, rezultând rănirea conducătorului auto.
Autoturismul implicat în accident a fost abandonat pe un teren viran din municipiul Piatra Neamț fiind identificat și ridicat de polițiști.

În continuare sunt efectuate verificări pentru depistarea conducătorului auto care a părăsit locul faptei, acesta sustrăgându-se cercetărilor desfășurate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Comunicat al Poliției Neamț

PUBLICITATE