Șoferul care a accidentat mortal două persoane a fost identificat


Autorul accidentului rutier care a fugit de la fața locului și din care din care a rezultat decesul a două persoane a fost depistat și reținut pentru 24 ore

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 12 iunie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii nemțeni au identificat pe raza comunei Mircești, județul Iași un bărbat de 19 ani din comună, suspect că a condus un autoturism in dimineața aceleiași zile pe DN 2, fără a poseda permis de conducere și a accidentat mortal două persoane, după care a părăsit locul faptei fără a anunța polițiștii despre producerea evenimentului.

Suspectul a fost reținut pentru 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă.

În ziua de 12 iunie a.c., în jurul orei 03.30, pe DN 2, pe raza comunei Gherăești, a avut loc un accident rutier în urma căruia a rezultat decesul a două persoane.
Din primele cercetări se pare că, în timp ce o persoană rămasă încă nedepistată conducea un autoturism pe DN 2, a surprins și accidentat mortal doi pietoni care se aflau la marginea părții carosabile, lângă o autoutilitară staționată pe DN 2 pentru reparații.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului iar polițiștii efectuează cercetări pentru depistarea conducătorului auto.

PUBLICITATE