Şofer de microbuz, pe ruta Piatra-Neamț – Iași, filmat folosind 2 telefoane în acelaşi timp

Şoferul unui microbuz de transport persoane a fost filmat în cursul dimineţii de duminică, 27 mai, pe drumul Piatra-Neamț – Iaşi, în ce foloseşte nu unul, ci două telefoane în acelaşi timp, deşi se afla în timpul cursei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Filmarea a fost realizată de un pasager ce a venit la Iaşi cu un microbuz Piatra Neamţ-Roman-Iaşi. Pasagerul a povestit pentru „Adevărul” că şoferul „a învârtit telefoanele” de mai multe ori în timpul cursei, numărând şi banii tot în timp ce se afla la volan.

Nimeni nu a reacţionat în niciun fel şi de obicei dacă atragi atenţia şoferilor în astfel de situaţii, devin irascibili şi chiar violenţi verbal. Nu mi se pare normal să se întâmple acest lucru, am mai vazut cazuri similare, dar acum tipul ăsta a întrecut orice limita, cum poţi să conduci şi să butonezi doua telefoane concomitent?” – a precizat pentru sursa citată pasagerul care l-a filmat pe șofer

Vezi video cu șoferul de microbuz filmat folosind două telefoane în acelaşi timp la volanAICI

Reamintim că după accidentul grav din Ungaria, în care nouă români și-au pierdut viața din cauza unui șofer care făcea LIVE pe Facebook în timp ce conducea (vezi articolul – AICI), Ministerul Afacerilor Interne a făcut un apel pe aceeași rețea socială și îi îndeamnă pe toți participanții la trafic – șoferi sau pasageri – să ia atitudine în cazul în care observă vreun șofer iresponsabil, care își folosește mobilul în timp ce conduce. 

PUBLICITATE