Șofer beat, a lovit o căruță și a fugit de la locul accidentului. Căruțașul, rănit grav

În seara zilei de 29.06.2017, pe str. Iazului din localitatea Dulceşti, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu vătămarea unei persoane și părăsirea locului accidentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La fața locului polițiștii au constatat că autoturismul implicat în accident circula pe strada Iazului, având direcţia de mers către centrul satului, iar la un moment dat a fost angajat în manevra de mers înapoi, acroșând un atelaj hipo, care circula în spatele său. După producerea accidentului conducătorul autovehiculului a părăsit locul accidentului, abandonând autoturismul pe un teren agricol din vecinătatea satului, fiind identificat, după 2 ore, la domiciliul său din localitatea Dulceşti.

Acesta, un tânăr de 28 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a indicat o valoare de peste 0,40 mg/ alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului atelajului, un bărbat de 50 de ani, care a fost transportat la Spitalul Municipal Roman.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

PUBLICITATE