SMURD Neamț – intervenții pentru două persoane accidentate pe Ceahlău și în comuna Tarcău


Vineri, 19.08.2016, la ora 18:45, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre faptul că o persoană (M.M), de sex feminin, în vârstă de 57 ani, ce se afla pe un traseu turistic de pe muntele Ceahlău, județul Neamț, a suferit o luxație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul intervenției s-au deplasat echipe aparținând SALVAMONT Neamț, care au coborât vicitma în condiții de siguranță în stațiunea Durău, de unde a fost preluată de echipajul SMURD Poiana Teiului și transportată la CPU Bicaz.

Sâmbătă, 20.08.2016, la ora 01:15, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre faptul că o persoană (M.M), de sex masculin, în vârstă de 35 ani, a căzut de pe pod pe marginea râului Tarcău, localitatea Tarcău, județul Neamț.

La locul intervenției s-au deplasat 3 subofiţeri de la punctul de lucru Bicaz cu 1 autospecială de lucru cu apă și spumă și 4 subofițer cu un autoturism de serviciciu și o barcă de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț, precum un echipaj SMURD. Militarii au degajat persoana împreună cu voluntari din cadrul SVSU Tarcău.

Victima a fost preluată de către echipajul SMURD și transportată la UPU Piatra Neamț, fiind suspicionată a avea fractură de șold drept. – se arată în comunicatul ISU Neamț

Dan Mihail B.
PUBLICITATE