Smiley a deschis Târgul de Crăciun de la Piatra Neamţ

Share on Facebook446Tweet about this on Twitter

Peste două mii de oameni au fost prezenți la deschiderea Târgului de Crăciun din Piatra-Neamț la un spectacol oferit de îndrăgitul interpret Smiley și artista locală Isabela Chitoșcă, pe platoul Curții Domnești.

Orașul Piatra-Neamț găzduiește în acest an cel mai mare Târg de Crăciun care a fost organizat în județul Neamț. Deschiderea oficială a Târgului de Crăciun la Neamț a avut loc astăzi, 4 decembrie, la Curtea Domnească.

Chiar în seara de debut, pe scenă a urcat Smiley. Pe parcursul lunii decembrie vor mai urca pe scena amplasată în centrul orașului, printre alții,  Lidia Buble, Nadir și Lora&Band, Dorian Popa, The Dada și Alexandra Ungureanu, Amna, Formația Bere Gratis și Gheorghe Zamfir, DJ Rynno și Sylvia, Mandinga, Proconsul sau Guess Who.

D.M.B.

One comment

  1. Gavrila din Veria -Grecia

    vine preotul constantin necula, a se vedea pe youtube predicile la penticostali si adeptii ecumenismului marca sinod talharesc din creta, o periculoasa erezie aflata sub anatema Bisericii Ortodoxe. pietreni, fugiti de aceste predici, feriti-va de adeptii new age, ecumenisti, lupi in piele de oaie.

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published.