Singurul AQUA PARK din Neamț se deschide sâmbătă, 1 iulie 2017. Vezi programul și prețurile

ACTUALIZARE: Astăzi, 1 iulie 2017, a avut loc deschiderea singurului Aqua Park din Neamț, Blue Eden

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Singurul Aqua park din județul Neamț dar și din regiunea Moldovei se va deschide sâmbătă, 1 iulie 2017. Aqua Park Blue Eden este unul dintre cele mai ample proiecte demarate în judeţ și se află la câțiva kilometri de municipiul Piatra-Neamț, în comuna Alexandru cel Bun.

Vezi și Neamț: S-a dus la Aqua Park Blue Eden și a rămas fără bani, telefon și haine

Săptămâna viitoare, cel mai probabil vineri, 7 iulie, va fi și evenimentul de „deschidere oficială” la care vor participa și oficialități ale județului Neamț.

Investiția a ajuns la aproximativ 4,5 milioane de euro și va fi un sprijin și pentru cele aproximativ 100 de pensiuni și hoteluri care se află în comună. Tot complexul se întinde pe o suprafață de aproximativ 7000 de metri pătrați (pe viitor vor fi construite și terenuri de sport, un bazin olimpic etc.). În câteva săptămâni va fi gata și o piscină exterioară cu apă caldă.

În sfârșit reușim să-i bucurăm pe cetățenii din județul Neamț și nu numai, care vor dori să ne calce pragul pentru un weekend sau pentru un sejur. Pregătim și oportunități foarte multe pentru a completa un sejur de 7 zile.  – a declarat Ion Rotaru, primarul comunei Alexandru cel Bun

Aqua Park Blue Eden are o capacitate maximă de aproximativ 200 – 250 de persoane.

Vezi și Noile tarife și programul singurului Aqua Park din Neamț, Blue Eden

Vrem să facilităm și transportul din Piatra-Neamț. În prima fază vom încerca să-i aducem gratis. Vor fi două mașini, din Mărăței și din Dărmănești. – a mai declarat primarul Ion Rotaru.

PUBLICITATE