Singurul Aqua Park din județul Neamț, Blue Eden, își modifică programul de funcționare

Aqua Park Blue Eden își modifică programul de funcționare. Astfel, cei care doresc să calce pragul singurului Aqua Park din județul Neamț sunt așteptați zilnic între orele 10:00 și 21:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vezi și Neamț: S-a dus la Aqua Park Blue Eden și a rămas fără bani, telefon și haine

Noile tarife dar și o hartă a locației au fost postate pe site-ul aquaparkblueeden.ro. Tot pe site găsiți și regulamentul de funcționare.

Programul microbuzelor care vor face traseul: Piața Centrală – Aqua Park, îl găsiți în fotografia alăturată.

“Aqua Park Blue Eden” este un complex balnear de tratamente si recreere situat in satul Vadurele, comuna Alexandru cel Bun, din judetul Neamt. A aparut ca o necesitate, atat pentru revigorarea turistica zonala, cat si pentru rezolvarea necesitatile de sanatate ale persoanelor in varsta.
Valoarea investiei este de aproximativ 4.500.000 euro.

“Aqua Park Blue Eden” este o constructie moderna ce cuprinde doua bazine de tratament cu apa de la Sovata si Baltatesti, doua jacuzzi, o salina, o sauna umeda, o sauna uscata la 40-60 grade si o sauna uscata la 60-80 grade, 3 tobogane pentru adulti si copii cu un bazin de aterizare de 8×24 m, cu adâncimea de 1,3 m, 1 bazin de 450 mp prevazut cu bar, cabinete medicale, restaurant, cat  si alte servicii necesare turistilor.
Tot complexul se întinde pe o suprafață de aproximativ 7000 de metri pătrați (pe viitor vor fi construite și terenuri de sport, un bazin olimpic etc.). În câteva săptămâni va fi gata și o piscină exterioară cu apă caldă.

Contact:

Website: aquaparkblueeden.ro

Adresă:
Str. Fabricutei, nr. 26, Vadurele, comuna Alexandru cel Bun, județ Neamț

Tel/Fax:
(0233) 274 201;
(0233) 274 203

E-mail:
[email protected],
[email protected]

PUBLICITATE