Și beți și fără permis au condus o Dacie până au intrat într-o benzinărie

În seara zilei de 03.12.2015 , orele 22.30, Poliția orașului Roznov a fost sesizată despre faptul că un conducător auto a pierdut controlul vehiculului şi a urcat pe bordura unei stații peco.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Echipajul de poliţie ajuns la faţa locului a constatat că un autoturism marca Dacia Nova se afla urcat pe bordura ce limitează stația peco de drum, prezentând avarii în partea din faţă. Totodată au fost identificați trei ocupanţi ai autoturismului şi întrucât toţi emanau halenă alcoolică au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru verificări şi audieri.

În urma cercetărilor efectuate a reieşit faptul că doi dintre cei trei tineri, de 22 de ani, din Zănești au condus, pe rând, autoturismul din satul Brăşăuţi, comuna D-va Roşie până în oraşul Roznov. În momentul depistării, doar unul dintre cei doi tineri a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, celălalt refuzând testarea. Ambele persoane au fost conduse la Spitalul Județean Neamţ, unde li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată în urma verificării efectuate în baza de date, a reieșit că niciunul dintre cei doi nu poseda permis de conducere.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanţe.

PUBLICITATE