Și beat și fără permis, un târgnemțean a intrat într-un gard și a accidentat pasagera

În ziua de 10.11.2015, în jurul orei 16.00, polițiștii rutieri au fost sesizaţi despre faptul că pe str. Vânătorului din oraşul Tg. Neamţ s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 28 de ani, din Tg. Neamţ conducea un autoturism pe str. Vânătorului, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu gardul împrejmuitor al unui imobil. În urma evenimentului a rezultat rănirea pasagerei din dreapta faţă a autoturismului, o tânără de 19 ani, din Târgu Neamț. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultatului fiind de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că bărbatul nu figurează ca fiind posesorul unui permis de conducere.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o alcoolemie peste limita legală, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE