Și beat și fără permis, a furat o mașină și a intrat cu ea în gard.

În dimineața zilei de 27.09.2015, orele 06.00, Poliţia orașului Tg. Neamţ a fost sesizată, despre faptul că un autoturism marca Dacia a fost sustras din faţa unui restaurant din Tg. Neamţ.
Imediat la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a stabilit că autoturismul a fost sustras de către un tânăr de 18 ani, din Răucești. Acesta se afla într-un local cu partea vătămată și sub pretextul de a merge la maşină pentru a-şi lua ţigările, a plecat cu autoturismul pe care l-a condus pe str. M. Eminescu, iar la ieşirea de pe podul de peste râul Ozana, tânărul a pierdut controlul volanului și s-a izbit de o bordură care l-a proiectat în gardul unui imobil. În urma impactului nu au rezultat victime omenești, autoturismul fiind avariat circa 60%.
Conform verificărilor efectuate de către polițiști, tânărul nu poseda permis de conducere și, fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat faptul că se afla sub influența alcoolului. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS
PUBLICITATE