Shopping City Piatra-Neamț – Investiții de 25 de milioane de euro. Peste 1.500 de locuri de muncă


După finalizarea unei investiții de 25 de milioane de euro, noul centru comercial și-a primit astăzi vizitatorii în cea mai modernă destinație de shopping și divertisment din regiunea de nord-est a țării

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

galeria-de-shoppingLocuitorii din Piatra Neamț sărbătoresc inaugurarea celui mai amplu proiect implementat în ultimii ani în județul Neamț, Shopping City Piatra-Neamț, dezvoltat de New Europe Property Investment plc (NEPI), după o investiție totală de 25 de milioane de euro. Printre noutățile oferite pieței locale se numară deschiderea primului hipermarket Carrefour din zonă, dar și lansarea pe piața locală a unor branduri de renume internațional și național, centrul comercial însumând peste 70 de spații comerciale. Shopping City Piatra-Neamț generează peste 1.500 de locuri de muncă în județul Neamț, venind în întâmpinarea nevoilor locuitorilor din regiune.

Vezi și FOTO – Shopping City Piatra Neamț și-a deschis porțile. Mii de oameni la inaugurarea noului Mall

„În ultimii ani, NEPI a investit intens în România, ceea ce reconfirma faptul că suntem un dezvoltator imobiliar extrem de activ, Shopping City Piatra-Neamț fiind al doilea centru comercial pe care îl inauguram în acest an, după Shopping City Timișoara. Un astfel de concept de retail are forța de a atrage locuitorii din întreaga regiune, tocmai pentru că l-am proiectat plecând de la nevoile românilor din nord-estul țării, cu o selecție de magazine, restaurante și opțiuni de distracție care îi va încânta cu siguranță pe cei care ne vor vizita și îi va convinge să revină. Proiectul a fost foarte bine primit încă înainte de lansare, iar în primul an de funcționare ne așteptămsă ne treacăpragulpeste 5,5 milioane de vizitatori., a declarat Sebastian Mahu, Asset Manager în cadrul NEPI.

foodcourtCentrul comercial, ce acoperă o suprafață totală închiriabilă de 28.000 de metri pătrați, este dispus pe două niveluri și include o parcare exterioară de 1.000 de locuri, ușor accesibilă prin cele două sensuri giratorii create la intrările din Bulevardul Decebal și Strada Bistriței. Vizitatorii vor avea acces la peste 70 de branduri, de renume local și internațional, gata să răspundă tuturor categoriilor de nevoi. Parterul găzduiește branduri de modă, sport, frumusețe, bijuterii și accesorii, home&deco, articole pentru copii și jucării, tehnologie, dar și farmacii, banci, petshop, service auto, servicii de optică, bănci și multe altele.

Nivelul 1 este dedicat zonelor de food court si divertisment, completate de o terasă exterioară ce oferă o panoramă deosebită a culmilor muntoase. Această zonă găzduiește restaurante și cafenele, unele în premieră în județ, precum și diverse opțiuni de petrecere a timpului liber pentru toate vârstele, asigurate de cazinoul MaxBet, zona de recreere MaxFun și locul de joacă Paradisul Copiilor.

vedere-intre-etajeUna dintre cele mai așteptate deschideri este cinematograful multiplex cu șase săli, Cinema City, unde vizitatorii vor putea urmari, începând din a doua parte a lunii decembrie, filme la o calitate superioară în formate 2D și 3D. Astfel, Shopping City Piatra-Neamț stabilește un nou standard regional pentru divertisment, impus prin conceptul hi-tech al proiectului și prin calitatea serviciilor.

Pe lângă potențarea economică locală și oferirea unei zone de divertisment de calitate cetățenilor orașului Piatra-Neamț și turiștilor, proiectul Shopping City Piatra-Neamț este o reiterare a colaborării de succes dintre NEPI și Carrefour. Retailer-ul a pătruns pe piața din județul Neamț prin magazinul-ancoră, cu un spațiu care se întinde pe o suprafață de 7.500 de metri pătrați, punând la dispoziția clienților o gamă extinsă de peste 50.000 de articole. Cea mai mare surpriză este oferită de Carrefour prin Marea Tombolă care le aduce clienților care fac cumpărături între 1-14 decembrie marea șansă de a câștiga o garsonieră în Piatra-Neamț. De asemenea, din oră în oră, în aceeași perioada, clienții pot câștiga 196 de premii în aparate electrice şi electrocasnice.

Printre brandurile prezente în Shopping City Piatra-Neamț se numără: C&A, New Yorker, Intersport, Pepco, Takko Fashion, Secuiana, Textil Market, Orsay, Neo Fashion, TMX, Gatta, Otter, CCC, Deichmann, Benvenuti, Marelbo, Beauty Mania, Noriel, Bebe Ardealul, Pickaboo, Paradisul Copiilor, Altex, Germanos, Vodafone, Orange, Inmedio, Kendra, Splend’or, Aco Market, Animax, Top Shop, Auto Moldova, Cador, Nick Shop, Smith&Smith, Credit Amanet, SensiBlu,HelpNet, Optiblu, Optiplaza, Banca Transilvania.

Centrul comercial a pregătit un program special de spectacole pentru primele două zile de la inagurare, printre care se numără un concert Delia, un concert Mihai Chițu & Band și momente artistice cu Gașca Zurli și Ansamblul Folcloric “Floricica de la Munte”.

Multe alte surprize sunt pregătite și anunțate pentru cumpărători la deschiderea centrului comercial, dacă urmăresc pagina de Facebook a Shopping City Piatra-Neamț și pe website-ul shoppingcitypiatraneamt.ro.

***

Despre NEPI

NEPI este un grup de investiții și dezvoltare listat la Busa de Valori din Johannesburg (JSE) și la Bursa de Valori din București (BVB). Grupul a fost înființat în anul 2007 pentru a achiziționa, a dezvolta și a gestiona cele mai importante proprietăți pe zona de retail din țările emergente ale Uniunii Europene, cu potențial de creștere pe termen lung. De-a lungul timpului, Grupul NEPI și-a consolidat un portofoliu solid de proprietăți și a dezvoltat, în mod constant, proiecte numeroase în România, Serbia, Slovacia și Cehia. Strategia de dezvoltare se concentrează pe expansiunea în segmentul de retail și pe alte piețe. În plus, Grupul investește și în dezvoltarea clădirilor de birouri clasa A în marile orașe din România, unde există cerere din partea companiilor multinaționale.

Din portofoliul NEPI mai fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, Shopping City Timișoara, City Park Constanţa, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva  şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView, Aviatorilor 8 în Bucureşti, City Business Centre în Timişoara şi The Office în Cluj.

Despre Carrefour

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.

În România, Grupul Carrefour numără 283 de magazine dintre care 31 hipermarketuri ‘Carrefour’, 112 supermarketuri ‘Market’, 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro și 86 de magazine Billa.

Vezi și FOTO – Shopping City Piatra Neamț și-a deschis porțile. Mii de oameni la inaugurarea noului Mall

 

 

D.M.B.
PUBLICITATE