Shopping City Piatra-Neamț: 1 an de la deschidere cu distracție, multe surprize și un concert Smiley

Shopping City Piatra-Neamț sărbătorește un an de la inaugurare cu trei zile pline de distracție, premii, patinoar și un concert susținut de Smiley. Pe tot parcursul weekend-ului, în perioada 1 – 3 decembrie, în intervalul orar 12:00 – 18:00, vizitatorii centrului comercial vor putea câștiga pe loc peste 1.000 de premii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Shopping City Piatra Neamț marchează un an de la deschidere într-o atmosferă festivă, cu oferte atractive la branduri de renume, premii instant și multe surprize. Sărbătoarea începe vineri, pe 1 decembrie, odată cu deschiderea patinoarului „The Perfect Ice” pentru toți amatorii de distracție pe gheață. Patinoarul va funcționa în intervalul 10:00 – 22:00, iar costul pentru intrare este de 10 lei. Elevii vor beneficia de gratuitate, pe baza carnetului de note, în intervalul orar 10:00 – 13:00, de luni până vineri.
Mai mult, vizitatorii care, pe 1 decembrie, vor primi în oraș brățara „Shopping City Piatra-Neamț”, se pot prezenta cu ea până pe 8 decembrie, la biroul de informații din centrul comercial, primind la schimb o intrare gratuită la patinoar.

Surprizele se țin lanț cu ocazia aniversării Shopping City Piatra Neamț. Centrul comercial oferă clienților pe tot parcursul weekend-ului peste 1.000 de premii instant, în funcție de valoarea cumpărăturilor (de la mai puțin de 50 de lei până la cele de peste 200 de lei) și de stocul disponibil. Vizitatorii pot câștiga raclete pentru parbriz, mănuși pentru ecran LCD, vouchere oferite de Gatta, Bulevard Coffee and Cocktail Bar, Credit Amanet, Mondo Kosmetik, Salad Box, umbrele, agende, pixuri, brelocuri, baterii externe și selfiestick-uri Vodafone. Premiile se acordă la standul de premiere amenajat în galeria comercială, în fiecare zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00.

Ofertele și cadourile speciale continuă pentru pasionații de shopping. Otter, Orange, Optica Express, TXM, Pickaboo, Help Net, Smith&Smith, Credit Amanet și Maria’s Ladybugs s-au pregătit cu reduceri de până la 30% la cumpărături, dar și cu multe surprize. Lista detaliată a ofertelor pregătite, cu ocazia aniversării Shopping City Piatra-Neamț este:  

  • Otter – reducere de 20% la articolele de încălțăminte și marochinărie din colecția toamnă – iarnă
  • Orange – reducere de 30% pentru orice accesoriu cumpărat, reducere de 10% la telefoanele achiziționate fără abonament, cadou o baterie externă Orange la orice abonament nou sau prelungire de abonament existent (în limita stocului disponibil)
  • Optica Express – reducere de 25% la orice achiziție
  • TXM  – vouchere de 10% pentru achiziția de jucării
  • Pickaboo – o jucărie de pluș Disney oferită cadou la cumpărături de 100 de lei
  • Help Net – o placă de păr Foltene oferită cadou la orice kit Foltene anticădere pentru bărbați/femei cumpărat și un unt de corp Bottega Verde 50ml la orice cumpărături de 59 lei din gama Bottega Verde (inclusiv pentru seturi)
  • Smith&Smith – toate tranzacțiile Smith&Smith inițiate la Agenția Smith din Piatra Neamț City și plătite în România sau Republica Moldova vor fi gratuite.
  • Credit Amanet – 0% comision pentru primul contract încheiat
  • Maria᾿s Ladybugs – un preț special de 25 de lei la brățările cu bănuț de 10 mm de argint suflat cu aur galben sau roze

Seria de momente speciale dedicate aniversării Shopping City Piatra-Neamț se încheie duminică, 3 decembrie, cu un concert spectaculos susținut de Smiley, începând cu ora 20:00.

Participarea vizitatorilor la evenimentele organizate de Shopping City Piatra-Neamț cu ocazia aniversării este gratuită.

Mai multe informații despre evenimentele Shopping City Piatra Neamț pot fi găsite pe pagina de Facebook a Shopping City Piatra-Neamț și pe website-ul http://shoppingcitypiatraneamt.ro/.

PUBLICITATE