Sevil Shhaideh, propunerea de prim-ministru din partea PSD


Sevil Shhaideh, fost ministru al Dezvoltării în Guvernul Ponta, este propunerea de prim ministru cu care PSD + ALDE au mers la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Liviu Dragnea a anuntat azi ca propunerea PSD-ALDE de premier este Sevil Shhaideh, actual secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii. Sevil Shhaideh a fost mana dreapta a baronului Nicusor Constantinescu la Consiliul Judetean Constanta, dupa care a lucrat cu Dragnea ca secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii in guvernul Ponta. Dragnea a mai declarat azi ca „aveam dreptul legitim sa solicit functia de premier” dupa alegerile parlamentare, dar a renuntat din cauza declaratiilor presedintelui si din cauza legii care interzice unui condamnat sa fie premier. – notează hotnews.ro

Sevil Shhaideh este primul ministru post-revolutionar care a depus juramantul cu mana pe Coran.

Sevil Shhaideh s-a angajat la Consiliul Judeţean Constanţa în 1993. A fost, până în 2007, directorul departamentului de Sisteme Informatice din cadrul instituţiei.
Apoi, între 2007-2012, a ocupat funcţia de şef al Direcţiei Generale de Proiecte. În aceeaşi perioadă, a fost şi coordonator al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România. Din această calitate a început colaborarea cu Liviu Dragnea.
Din 2012, după căderea guvernului Mihai Răzvan Ungureanu, Sevil Shhaideh s-a mutat la Ministerul Dezvoltării.
Pehntru că este musulmană, Liviu Dragnea a fost martor la cununia lui Sevil Shhaideh. Ea are 52 de ani. – notează digi24.ro

D.M.B.
PUBLICITATE