Servicii VIP, make-up gratuit și premii surpriză la Shopping City Piatra-Neamț, de 8 Martie

8 Martie va fi o zi de răsfăț pentru toate doamnele și domnișoarele care vizitează centrul comercial Shopping City Piatra Neamț. De Ziua Femeii, sunt pregătite surprize diverse, pentru toate gusturile și preferințele, de la ședințe de make-up gratuite, premii surpriză, mărțișoare muzicale, până la servicii speciale, ca pentru o vedetă.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Make-up artiștii de la Beauty Mania, Avon, Kendra și Golden Rose încep răsfățul doamnelor și domnișoarelor cu o ședință de make-up gratuită, care va fi realizată fie în locurile special amenajate pe galeria centrului comercial, fie în cadrul salonului, așa cum este cazul Beauty Mania. Cu tehnici și produse profesionale, make-up artiștii vor pune în valoare trăsăturile doamnelor și domnisoarelor și vor accentua farmecul pe care fiecare îl va răspândi în jur, pe parcursul întregii zile.  Pentru clientele care preferă să se pregătească pentru o petrecere de seară, ședintele de make-up pot fi realizate până la ora 22.00.

Pe parcursul zilei, clientele pot participa la Tombola Avon cu premii instant, care se desfășoară la standul Avon amplasat pe galerie. Reprezentanții Avon vor explica la fața locului regulile de participare și vor prezenta premiile ce pot fi câștigate, respectiv produse și mostre sau programări la orele de frumusețe organizate la sediul Avon.

În intervalul 13.00 – 21.00 sunt asigurate servicii VIP: tineri eleganți, care vor oferi flori și felicitări, le vor ajuta pe doamne și domnisoare cu pungile de cumpărături până la mașină sau până la mijlocul de transport în comun. În plus, pentru clientele care vor face cumpărături în valoare de minim 100 de lei în data de 08.03.2017 în cadrul Shopping City Piatra Neamț, sunt asigurate serviciile de transport până la domiciliu (in Municipiul Piatra Neamt), cu o mașină de lux.  Vor păși pe covorul rosu și vor fi tratate ca vedetele, pentru ca în această zi deosebită, fiecare dintre ele  merită un tratament special.   

Începând cu ora 17.00, doamnele și domnișoarele sunt invitate la spectacolul “Mărțișor Muzical”, susținut de elevii clasei de canto, muzică ușoară, din cadrul Școlii Populare de Artă Piatra Neamț, pregătiți de Roxana Apreutesei. Cu vocile lor suave, vor încânta publicul cu dedicații pentru mame și cântece de primăvară. Spectacolul are loc în zona de Food Court. Intrarea este liberă.

Și pentru că tonul distracției se păstrează în Shopping City Piatra Neamț până seara, la ora 20.00, Bulevard Coffee and Cocktail Bar oferă clientelor un alt moment special: artista Paideja vine din Italia, cu un reportoriu diversificat, pentru a încheia ziua de 8 martie cu muzică bună, cafea excelentă și cele mai bune vinuri.
Intrarea este liberă. Rezervările se fac la telefon: 0743.261.213.

Mai multe informații pot fi găsite pe pagina de Facebook a Shopping City Piatra-Neamț și pe website-ul http://shoppingcitypiatraneamt.ro/.

PUBLICITATE