Senatorul Țapu și deputatul Leoreanu, îl susțin pe Orban la șefia Partidului Național Liberal

Înscris în cursa pentru președinția Partidului Național Liberal, Ludovic Orban s-a văzut, la Palatul Parlamentului, cu cei care doresc să îl susțină pentru a le prezenta draftul moțiunii, dar și pentru a stabili strategia pe care o va aborda în campania electorală internă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Într-o poză pe care Orban a publicat-o astăzi (10 mai) pe pagina personală de Facebook, printre susținători se regăsesc și doi parlamentari PNL de Neamț, senatorul Eugen Țapu-Nazare și deputatul Laurențiu Leoreanu.

O imagine de la intalnirea pe care am avut-o ieri cu o parte din echipa care imi sustine candidatura la presedintia Partidului National Liberal. Sunt lideri puternici, experimentati, validati prin vot de organizatiile din care provin.
Pana ieri au semnat pentru sustinerea mea 24 de presedinti de filiale, 8 primari de municipii resedinta de judet, 3 presedinti de Consilii judetene, numerosi parlamentari si alte sute de primari de orase si comune, sute de consilieri judeteni si consilieri locali, precum si presedinti de organizatii locale PNL.
Le multumesc tuturor pentru incredere si asumare! Am garantia ca impreuna putem readuce Partidul National Liberal pe locul pe care il merita: cel mai puternic partid din Romania. – este mesajul lui Ludovic Orban

La Congresul din 17 iunie, pentru alegerea noii conduceri a PNL, vor participa aproximativ 5000 de delagați din toată țara. Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a anunţat, marţi seară, pe Facebook, că se retrage din cursa pentru şefia PNL şi va milita ca simplu membru pentru proiectele partidului iar în cursă au rămas doar Ludovic Orban și Cristian Bușoi.

PUBLICITATE