Senatorul Eugen Țapu-Nazare: Lucratorii ANAF au avut în 2017 plan de amenzi

Senatorul liberal Eugen Țapu-Nazare a publicat miercuri, pe pagina sa de Facebook, un extras care arată că lucrătorii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) au avut în 2017 ţintă suplimentară de amenzi pentru persoane fizice si juridice. Postarea este o analiză a unui alt senator liberal, Florin Cîţu, și vine în contextul în care existenţa ţintelor suplimentare de amenzi a fost negată atât de Fisc, cât şi de liderul PSD anul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Este inadmisibil ce se intampla. Ticalosia si ipocrizia PSD nu au limite!

Vă aduceti aminte ce spunea Liviu Dragnea și cat de grijuliu era fata de cetatenii Romaniei abuzati de ANAF?:
“Constat că inspectorii fiscali care controlează firmele sunt încă tributari unei mentalități de tip sovietic, de genul „chiar dacă ești în regulă, îți găsim noi ceva!. E inadmisibil ca inspectorii fiscali să aibă normă la amenzi.”

Liviu Dragnea a mintit cu nerusinare. Documentul postat demonstreaza ticalosia de care Liviu si PSD sunt in stare. De un an de zile e un atac constant asupra mediului privat. Ura lui LIviu fata de mediul privat, fata de persoanele care muncesc cinstit in Romania, este nemarginita.

Documentul este un raport anual al ANAF. La pagina 12 in acest document este dovada ca Liviu Dragnea si PSD au inceput o vanatoare organizata in cel mai mic detaliu, inspirata din regimul sovietic, a cetatenilor si companiilor private pentru a colecta mai multi bani la buget.

Lucratorii ANAF.. ATENTIE AICI… au avut in 2017 tinta SUPLIMENTARA de amenzi pentru persoane fizice si juridice!!! SUPLIMENTARA- peste planul initial.

Pentru 2017 tinta suplimentara pentru fiecare inspector ANAF a fost de a aduce 3.3 milione lei in plus de la persoane juridice si 650.000 lei de la persoane fizice (F8 si F9 in tabel). Iar aici trebuie sa faceti legatura si cu proiectul de lege care este acum in Parlament prin care angajatii ANAF primesc 15% bonus din amenzile pe care le dau!!!

De ce pune ANAF obiective suplimentare pentru fiecare inspector? Pentru ca asa a ordonat Dragnea sa faca rost de banii de care este nevoie urgenta pentru a acoperi gaura imensa de la buget.
__________________________________________
Documentare și analiză făcută de senatorul Florin Cîțu – este mesajul senatorului Eugen Țapu Nazare

PUBLICITATE