Se redeschide Secția de carte pentru adulți a Bibliotecii Judeţene “G. T. Kirileanu”

Secția de carte pentru adulți a Bibliotecii Judeţene  “G. T. Kirileanu” își anunță cititorii că, în cadrul operațiunilor de inventariere gestionară s-au finalizat verificările propriu-zise ale volumelor existente și, prin urmare, reia activitatea normală de împrumut carte la domiciliu, precum și toate celelalte activități specifice, cu publicul, începând cu data de 4 mai a.c., în program normal 9.00-19.00. Conform graficului stabilit, în perioada următoare, vor fi analizate concordanțele între situația scriptică și cea faptică, activitate ce se poate desfășura în paralel cu operațiunile curente de împrumut-restituire.    

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mulțumind pentru înțelegere, colectivul bibliotecii își așteaptă cititorii să revină la lectură, ca reper și argument pentru cunoaștere.

Adrian Alui Gheorghe, directorul Bibliotecii Județene: “Ne bucurăm că am reuşit să devansăm termenele propuse şi să redeschidem secţia de împrumut carte pentru public. Reamintim, de asemenea, publicului din cartierul Speranţa că punctul de lectură este deschis, deocamdată, în zilele de luni şi joi şi că intenţionăm crearea unui program săptămînal complet. Intenţionăm, de asemenea, dublarea programului de funcţionare a Filialei “Dumitru Almaş” din Dărmăneşti şi deschiderea unui punct de lectură la şcoala din Văleni”.

PUBLICITATE