Se întâmplă în România. Șofer încătușat după ce a condus beat. Soția l-a dat pe mâna poliției

Un bărbat de 31 de ani, din județul Suceava, a fost încătușat de polițiști azi-noapte (20-21 august), după ce a fost prins beat la volan și a încercat să se sustragă controlului. Cea care l-a dat pe mâna polițiștilor a fost chiar soția sa, o tânără de 23 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La 21.08.2017, ora 00.34, Secţia 10 Poliţie Rurală Gura Humorului a fost sesizată prin ”S.N.U.A.U. 112” de o femeie de 23 de ani din comuna Cacica,  despre faptul că soţul său conduce autoturismul proprietate pe drumuri publice, sub influența băuturilor alcoolice.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, autoturismul condus de bărbatul de 31 de ani din comuna Cacica a fost oprit în trafic pe DN 2E, în localitatea Vârful Dealului.

Întrucât cel în cauză a încercat să se sustragă controlului, a fost imobilizat prin încătuşare, fiind condus la sediul Poliţiei oraşului Gura Humorului, unde, a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, motiv pentru care, a fost condus la spital, unde, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțece va fi soluționat procedural.

PUBLICITATE