Se întâmplă în România. Au violat o fată de 13 ani și au postat imaginile pe Facebook. 7 tineri, arestați

Șapte tineri au fost arestați preventiv, după ce ar fi răpit o fată de 13 ani dintr-un parc din localitatea vrânceană Câmpineanca, pe care au violat-o. Copila nu a fost doar batjocorită ci a fost şi filmată iar imaginile video au fost, ulterior, distribuit pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit anchetatorilor, iniţial, cinci tineri au fost reţinuţi şi apoi arestaţi preventiv în acest caz, însă, în urma audierilor care au continuat, alţi doi tineri au fost reţinuţi şi apoi Tribunalul Vrancea a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

În total, şapte tineri acuzaţi că au violat o fată de 13 ani sau că au fost martori ai faptelor fără a interveni în vreun fel au fost arestaţi preventiv.

Violatorii şi-ar fi trimis imaginile între ei, iar de acolo a fost doar un pas până ca înregistrarea să ajungă pe internet, fiind văzută de foarte multe persoane, printre care şi profesori şi colegi ai fetei.

Tânăra a fost, mai întâi, ademenită într-un parc. De acolo, unul dintre suspecţi ar fi obligat-o să meargă acasă la un prieten. Numai că nu o aştepta doar un tânăr. Cinci dintre ei ar fi violat-o sub ameninţarea unui cuţit, în timp ce restul au asistat la faptă sau au filmat cu telefonul mobil toate cele întâmplate. 

Totul s-a întâmplat în luna februarie, însă fata nu a suflat niciun cuvânt. Cei șapte suspecţi au fost reţinuţi. Ei sunt cercetaţi pentru viol, act sexual cu un minor, sechestrare şi pornografie infantilă.

În noiembrie 2014 un caz asemănător a şocat întreaga ţară. Pe atunci, o adolescentă de 14 ani, din Vaslui, a fost violată, bătută şi umilită de şapte vecini din satul în care stătea. Făptaşii sunt şi acum în spatele gratiilor.

PUBLICITATE