Se întâmplă în Piatra-Neamț – Un consilier şi-a amintit că e ales local. Bună dimineaţa!

Tocmai am descoperit pe rețelele de socializare un comunicat de presă de la PMP Neamţ. După ce l-am citit, am crezut că cineva a făcut o glumă proastă la adresa PMP. Verificând, am aflat că acest comunicat este veritabil și a fost publicat de responsabilul cu comunicarea în partid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Haideţi să vă distraţi şi voi:

Aflăm din comunicatul respectiv că domnul consilier Ghineţ Marius (cel care l-a salvat pe Jănel Iosub, vezi articol – AICI), după ce ieri, 6 martie, nu s-a prezentat la şedinţa de Consiliu Local, a constatat că o basculantă a turnat pietriş pe strada Siret şi concluzionează că aleşii locali sunt dezinteresaţi.

Dacă aşa arată acum comunicatele de presă care vin de la PMP, este grav. Noi credem că proaspătul preşedinte interimar Corneliu Bichineţ nu ştie ce fac unii colegi din filială, pentru că este peste putinţa noastră să concepem că aşa ceva ar avea girul domnului Bichineţ. Totuşi, comunicatul apare pe pagina Organizaţiei Judeţene Neamţ!

Constatăm deci că domnul Marius Ghineţ şi-a amintit că este consilier local şi ne dorim să-i amintim, și noi, câteva lucruri:

  • Domnul consilier Ghineţ este memebru AGA la societatea Publiserv SRL, aşadar putea să rezolve cazul cu „extorsiunea unui degajament al basculantei”, fără a mai trimite comunicate de presă.
  • Domnul consilier Ghineţ nu ştie că statutul şi prerogativele consilierilor locali nu sunt să se ocupe de balastări ale drumurilor.
  • Domnul consilier Ghineţ nu se comportă ca un ales documentat (când vine vorba de comunitatea lui) și funcționează pe principiul „din spusele oamenilor strada figurează cu balastru și asfalt”, în condițiile în care cea mai mare parte din strada Siret este asfaltată și mai există o fundătură, de pământ, care nici măcar nu e amenajată și nu figurează ca asfaltată. 
  • Domnul consilier Ghineţ a constatat„ dezinteresul aleşilor locali cu privire problemele oraşului şi ale cetățenilor, în urma finalizării campaniei electorale.”, în condițiile în care este ales local în partidul care:
    – a spus că susţine sportul nemţean şi a votat, alături de colegii din PSD, împotriva unor proiecte ce veneau în sprijinul mişcării sportive din oraş.
    – a vizitat, împreună cu „mentorii” din PSD grădina Zoo, în urmă cu vreo două luni şi … nu s-a mai auzit nimic
    – a lipsit la şedinţa de CL de ieri, unde mai era un proiect ce venea în sprijinul elevilor, referitor la Olimpiada Naţionala a sportului şcolar, precum şi al Orgnizaţiei Salvaţi Copiii pentru dotarea materinităţilor din Neamț şi ar fi putut să le susţină … dacă ar fi primit „verde” de la colegii din PSD
    – ș.a.m.d.
PUBLICITATE