Un bărbat din Piatra-Neamț s-a prezentat la spital cu un pix introdus în organul genital


În această dimineață (26 ianuarie), în jurul orei 8:45, medicii de la Centrul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Roman s-au confruntat cu un caz mai deosebit. Un pacient cu vârsta de 59 de ani, D.V. din Piatra-Neamț, s-a prezentat la CPU Roman cu un corp străin (un pix) introdus și blocat în organul genital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din informațiile pe care le avem, bărbatului i-ar fi fost rușine să se ducă la spitalul din Piatra-Neamț și a ales să meargă la Roman, cu gândul că nu va fi recunoscut de nimeni. Din păcate pentru bărbat, Spitalul din Roman nu are secție de Urologie așa că s-a luat decizia să fie trims la Spitalul de Urgențe din Piatra-Neamț.

Din declarațiile pacientului a rezultat că pixul a fost introdus în uretră cu 10 zile în urmă, în timpul unor activități pe care le vedem numai în filmele erotice și nu a mai reușit să îl extragă de acolo.

Pacientul avea asociată parafimoză și o infecție primară. Personalul medical din CPU a făcut manevre de extragere timp îndelungat dar fără rezultate pozitive și a fost trimis la Chirurgie. Nici medicii de la Chirurgie nu au reușit să extragă pixul din uretră și s-a luat decizia să fie trimis la Urologie, la Spitalul de Urgențe Piatra Neamț”, a declarat conducerea Spitalului Municipal de Urgență Roman. pentru romanulfinanciar.ro

D.M.B.
sursa: romanulfinanciar.ro
PUBLICITATE