Scriitorul Adrian Alui Gheorghe: „Gata, nu se mai poate! Nație, deșteaptă-te! ”


Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, a anunţat că Guvernul a adoptat în şedinţa din această seară (31 ianuarie) un proiect de lege privind graţierea şi unul privind modificarea legii 254/2013 privind executarea pedepselor, dar şi o ordonanţă de urgenţă privind modificarea Codurilor penale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La scurt timp după anunțul făcut de Guvern, rețelele de socializare au fost bombardate cu mesaje anti-guvern, anti-PSD, iar pe Facebook s-au făcut, din nou, invitații la proteste. La Piatra-Neamț s-a anunțat deja un eveniment care propune: să ne mobilizăm și să ne întâlnim din nou în fiecare seară, de la ora 18:00, în fața CONSILIULUI JUDEȚEAN NEAMȚ (vezi evenimentul – AICI)

Dacă la nivel național, mai mulți artiști și oameni de cultură și-au manifestat intenția de a ieși în stradă și la Piatra-Neamț, scriitorul Adrian Alui Gheorghe a avut aceeași poziție:

Untitled-2Eu vin de departe, lupt din 1989 cu toate ticăloșiile, de la Ceaușescu la Iliescu & ceilalți! Gata, nu se mai poate! Nație, deșteaptă-te! Dragă Generație tânără, o gașcă va fură prezentul și viitorul! E groaznic! Nu îmi este frică, dar îmi este rușine, că după 27 de ani de la REVOLUȚIE am ajuns să fim mai jos, moral, decît în anul 1989 și că vă dăm o țară urâtă… – a postat scriitorul Adrian Alui Gheorghe pe pagina de Facebook.

Și președintele Iohannis a avut o reacție care a strâns în doar câteva minute peste 10.000 de distribuiri

D.M.B.
PUBLICITATE