Școala de afaceri pentru copii – CBS Leadership Skills Training, 12 iunie, Rubik Hub Piatra-Neamț

Centrul Europe Direct Nord-Est a organizat de curand editia a V-a a campaniei de educatie antreprenoriala Scoala de Afaceri pentru Copii, modul de evenimente adresat tinerilor aspiranti la a se pregati in vederea intemeierii in viitor a unei afaceri proprii. Pe 30 mai 2017 a avut loc Targul de Idei de Afaceri, concurs de proiecte de business puse la punct de elevi de gimnaziu si liceu, eveniment ce s-a bucurat de participarea a peste 100 de persoane si de inscrierea in competitie a unui numar de 40 de proiecte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Scoala de afaceri pentru copii si-a recompensat castigatorii oferindu-le, pentru inceput, o sesiune de instruire in antreprenoriat, leadership si dezvoltare personala – CBS Leadership Skills Training. Centrul Europe Direct Nord-Est a pus la punct aceasta instruire cu scopul de a se asigura ca tinerii antreprenori aspiranti isi insusesc cunostintele premergatoare si capata sprijinul necesar demararii unei afaceri proprii. Autorii celor mai fezabile proiecte prezentate in cadrul Targului Ideilor de Afaceri (30 mai 2017), insotiti de cadre didactice si de unii parinti, au participat la training-ul ce a avut loc luni, 12 iunie, la Rubik Hub, orele 13.00 – 16.00.

Ne-am bucurat de asemenea de prezenta castigatorilor din cadrul evenimentului „Young in business”, organizat de Europe Direct Vaslui. Instruirea a fost oferita de echipa Centrului Europe Direct Nord-Est, d-na Roxana Pintilescu – Director Centrul Regional de Studii Nord-Est si Coordonator al Europe Direct Nord-Est; d-ra Alexandra Albu, Consilier de Comunicare; Alexandru Ciobanu, Expert Tehnic si Vlad Gliga, Director Directia Dezvoltarea Afacerilor, in cadrul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est. Subiectele abordate au fost: leadership, importanta si eficientizarea muncii in echipa; creativitate, comunicare si incredere in sine; alcatuirea unui pitch – o prezentare succinta si de efect a unui proiect de afaceri in cautarea unei finantari. Instruirea a insemnat discutii libere, interactiune si prezentarea unor teme cheie pentru pregatirea elevilor scolii de afaceri si a fost urmata, a doua zi, de vizita la parcul de aventura, Balu Park, unde copiii au avut parte de un training special creat de catre personalul de la locatie.

Mai multe informatii pe website CEDNE si galerie foto Facebook

PUBLICITATE