Scandalul Locativ Serv – Jănel, salvat de consilierii PMP Ghineț și Sauciuc

Un proverb spunea că ”fiecare om are prețul lui”. După ședința de astăzi, acest lucru a fost demonstrat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

E clar că liberalii au avut o înțelegere cu cei din PMP pentru a pune lucrurile în ordine în cadrul companiei Locativ Serv, altfel nici nu s-ar fi aventurat în convocarea unei ședințe extraordinare. Însă, peste noapte, ceva i-a întors din drum pe doi consilieri PMP, Marius Ghineț si Cristian Sauciuc. O fi fost anunțul făcut de către consilierul Misăilă prin care amenința voalat PMP-ul cu ”problema” cimitirului care știm bine că este administrat de către consilierul Ghineț ori amenințarea cu Parkingul.

Pe de altă parte, în urmă cu câteva zile, în cadrul unei ședințe de birou local a PMP Piatra Neamț, s-ar fi votat susținerea proiectului depus de liberali, prin care doreau schimbarea AGA la Locativ Serv.

În ședința de astăzi am aflat lucruri surprinzătoare espre ceea ce se petrece la Locativ Serv. Dacă nici aceste lucruri nu au contat pentru consilierii Ghineț și Sauciuc și nici măcar lacrimile celor aproximativ 20% angajați care au primit preaviz (pentru că de la alianța PSD-ALDE nu aveam așteptări în a susține demersul), înseamnă că alte lucruri au contat. Alte lucruri mai importante.

Practic, PNL-iștii au fost trădați a doua oară de cei din PMP, în decurs de câteva luni: prima dată imediat după alegeri iar astăzi din nou.

Cât va mai conta de acum cuvântul celor din PMP, rămâne de văzut.

Vezi și Piatra-Neamț – Teroare sub „domnia” directorului Locativ Serv. Vezi ce spun angajații

Vezi și Ședință extraordinară la C.L. Piatra-Neamț. Motivul: ilegalități mari la Locativ Serv

PUBLICITATE