Scandalul dintr-o familie din Neamț, la Acces Direct. Soția l-ar fi înșelat și a fugit cu cei doi copii

L-ar fi înșelat, iar mai apoi a dispărut fără urmă! Sunt acuzațiile unui bărbat din județul Neamț care spune cã suferã din decembrie, de când soţia a fugit de acasă. Femeia nu a plecat singură, ci i-a luat cu ea şi pe cei doi copii ai lor, de doi şi cinci ani, potrivit „Acces Direct„.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mi-a plecat femeia cu copiii. Fata mea mare, când m-a văzut ultima dată, în noiembrie, mi-a zis că „Tata, nu mai pleca, sunt cuvintele pline de disperare ale lui Marius, un tată care nu mai ştie nimic de cei doi copii ai săi de aproape patru luni.
Pe 1 decembrie, povestește el, i-a îmbrăţişat pentru ultima oară. Le-a mângâiat chipurile şi i-a lăsat acasă, cu mama lor, adică soţia lui. Marius a venit atunci din Neamţ, la Bucureşti să muncească, cu gândul să le ofere un trai mai bun celor mici. Însă Alexandra, femeia cu care s-a iubit timp de 6 ani ar fi avut un alt plan. La jumătatea lunii decembrie, soţia lui Marius a plecat de acasă cu cei doi copii de 2 şi 5 ani şi nu s-a mai întors, potrivit sursei citate.

Mai mult, cât timp Marius era la muncă în Bucureşti, femeia ar fi umblat şi cu alţi bărbaţi, suspectează el. Copiii rămâneau, de cele mai multe ori, în grija socrului Alexandrei, care locuia în aceeaşi casă, dar acest lucru nu ar fi împiedicat-o pe femeie să-și facă de cap, acuză Marius.

În emisiune a intervenit şi Alexandra, soţia lui Marius, pe care acesta o acuză. Femeia spune că a plecat de acasă din cauza comportamentului acestuia. În plus, femeia a recunoscut că a vorbit cu un alt băiat, dar nu cu mai mulţi cum spune soţul ei.

Mai jos, trei înregistrări video din emisiune:

PUBLICITATE