Scandalul continuă. În București, două femei din Neamț amenință că se aruncă de pe bloc


adevarul.ro
adevarul.ro

Doua femei din Neamț s-au urcat, azi (24 iulie), pe acoperișul unui bloc din Capitală și amenință că se aruncă în gol, cerând punerea în libertate a soților lor, care se afla în arest. La fața locului se află echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) și ale Politiei, care negociază cu femeile. – notează hotnews.ro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cel mai probabil, acestea protestează pentru aceeași cauză ca a lui Bobi Geană, bărbatul care s-a urcat ieri, pe stâlpul telegondolei din Piatra-Neamț (Vezi articolul AICI)

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile, femeile, în vârstă de 32 si 34 de ani, protestează, din jurul orei 13.00, pe acoperișul unui bloc cu șapte etaje de pe strada Alunișului, aflată în cartierul Giurgiului din Capitală.

Reprezentantul ISU a spus ca femeile au cerut sa discute cu reprezentanti ai Poliției, protestând față de faptul că soții lor s-ar afla în arest. 

Cele două femei au venit la București pentru a depune o plângere, dar, spun ele, nu au fost ascultate, așa că au recurs la această măsură extremă.

Una dintre femei este însărcinată în luna a opta. – Vezi video pe -> antena3.ro

„Este vorba de două femei, cu vârste între 30 şi 32 de ani, care s-au urcat pe terasa unui bloc cu şapte etaje, au solicitat să discute cu Poliţia. Ar avea anumite nemulţumiri legate de soţii lor, care s-ar afla în arestul Poliţiei. Echipele noastre sunt acolo, dar rămân în linia a doua. Au sosit la faţa locului şi negociatorii Poliţiei. Avem acolo o autoscară şi o autospecială cu pernă, dar nu există posibilitate de amplasare a pernei pentru că nu este spaţiu“, a declarat, pentru adevarul.ro, Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti.

Femeile sunt din județul Neamț și susțin ca soții lor, condamnați pentru tâlhărie, sunt nevinovați, cerând punerea în libertate a acestora, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca.

După negocieri, cu polițiștii, femeile au renunțat la protest și au coborât de pe bloc

sursa hotnews.ro
f
oto: adevarul.ro

PUBLICITATE