Scandal sângeros în Neamț. O persoană a decedat și două au fost rănite

A fost scandal în Roman în seara zilei de 27 august, în jurul orei 21:00. Conform primelor informații incidentul a avut loc pe strada Fabricii și s-a soldat cu o persoană decedată și două rănite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform IPJ Neamț, în ziua de 27 august a.c., orele 21.15, Poliția municipiului Roman a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că la o locuință din municipiu s-a produs un conflict în urma căruia mai multe persoane au fost rănite. Din primele
cercetări polițiștii au stabilit că un bărbat de 35 ani din Roman a pătruns într-o locuință forțând ușa de acces, iar pe fondul consumului de alcool și a unui conflict, a agresat fizic cu un obiect tăietor(cuțit) trei persoane cu vârste de 21, 23 și 43 ani toți din Roman. Urmare a leziunilor suferite, victima de 23 ani a decedat la Spitalul Roman. După ce a agresat victimele, suspectul a părăsit locul faptei, fiind ulterior depistat polițiști. Dosarul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț care are competența materială de soluționare.

Conform unui comunicat al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, duminică, 28 august, la ora 21:21, în Roman, a fost solicitat un echipaj medical în cazul unei agresiuni cu o victimă, sex masculin, 21 ani, diagnostic: SCR în curs de resuscitare, plagă înjunghiată epigastru prin agresiune, preluat de un echipaj cu medic şi predat la CPU a Spitalului Municipal Roman. Tânărul a decedat.

În urma scandalului au mai rezultat două victime care, conform declarațiilor conducerii Primăriei Roman, una a fost transportată la Iași, fiind în afara oricărui pericol iar cealaltă a suferit răni minore.

Din câte am fost informat este vorba de un conflict mai vechi, în zona str. Fabricii, la locuințele de acolo.
Am avut discuții cu cei de la Poliția Națională în privința stării infracționale din zonă dar se pare că este vorba de lipsa personalului care să supravegheze și să execute activitate operativă.
Vom desfășura, pe viitor, acțiuni împreună cu Poliția Locală și vom verifica toate persoanele care locuiesc în acele locuințe.
Este un eveniment neplăcut.
Este vorba de un recidivist care a atacat trei persoane; una dintre acestea a decedat, una se află la Iași în afara pericolului iar cea de-a treia a fost rănită ușor.
Agresorul a fost arestat și în cursul zilei de astăzi va fi prezentat Instanței pentru a decide asupra măsurilor care se impun în astfel de situații
, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman pentru romanulfinanciar.ro

PUBLICITATE