Scandal la o școală din Piatra-Neamț. Elevii sunt și bătuți, și puși să taie lemne


Scandal mare cât şcoala la Piatra Neamţ, după ce pe internet a apărut un film în care elevii taie lemne în pauze şi le cară în clase, ca să aibă cu ce se încălzi. Imediat după ce au văzut imaginile revoltătoare inspectoratul şcolar, poliţia şi direcţia pentru protecţia copilului au deschis anchete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Copiii învață printre șobolani, sunt nevoiți să crape lemne ca să se poată încălzi să nu mai stea cu gecile pe ei. Asta nu ar trebui să o facă copiii de clasa a 7-a și a 8-a”, spune o mamă pentru Kanal D.

„Centrala termică a fost pusă în funcțiune în 2009 pentru că atunci abia veneam titular aici, a funcționat o iarnă, era subdimensionată, a încălzit 4 clase, celelate 4 clase pe care le aveam erau tot pe foc în sobă. Era pe peleți foarte scumpi, din spusele doamnei contabile”, a declarat Ciprian Neta, director adjunct pentru aceeași sursă citată

O parte dintre părinți și-au retras copiii de la școală, după doar o lună de la începerea anului școlar. Mai toți susțin că micuții sunt exploatați în loc să învețe și, mai rău, că sunt bătuți. Reprezentanții inspectoratului școlar fac o anchetă.

D.M.B.
PUBLICITATE