Scandal într-un club din Roznov. Două persoane au fost reținute

Ieri, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov sprijiniți de luptătorii Serviciului de Acțiuni Speciale au preluat din trafic două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violența și tulburarea ordinii și liniștii publice. Acestea au fost reținute 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma documentării activității infracționale s-a stabilit că în noaptea de 25/26.03.2017 un grup de tineri cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani au provocat un scandal într-un club din orașul Roznov. După ce tinerii au fost scoși afară de personalul de pază, aceștia au revenit, însoțiți de un bărbat de 43 de ani, agresând administratorul localului.

Totodată, polițiștii au stabilit că, după altercație, un tânăr de 16 ani a condus un autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

În urma acțiunii organizate în ziua de 30.03.2017, bărbatul de 42 de ani și tânărul de 16 ani, ambii din Săvinești, au fost depistați în trafic de polițiști și reținuți pentru săvârșirea faptelor, urmând ca astăzi să fie prezentați instanței de judecată cu propunerea luării unei măsuri preventive. De asemenea, în aceeași cauză este cercetat și administratorul localului, un bărbat de 43 de ani, din Roznov pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe.

PUBLICITATE