Scandal într-un bar din Săvinești. Agentul de pază nu a vrut să intervină

În ziua de 24.11.2015, în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliție Rurală nr. 2 Săvineşti au intervenit pentru aplanarea unui scandal produs la un bar din localitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La fața locului a fost identificat un bărbat de 35 de ani, din Săvinești, ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi care ar fi provocat mai multe distrugeri în incinta barului, datorită faptului că nu a mai fost servit cu băuturi alcoolice. Din primele cercetări efectuate, s-a mai stabilit ca gestionarul localului a acţionat butonul de panica, iar la fața locului s-a deplasat un singur agent de securitate de la firma de pază, care însă nu a intervenit și nici nu a luat vreo măsură pentru imobilizarea şi reţinerea persoanei, care avea un comportament agresiv şi provoca scandal.

În cauză polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii si liniștii publice, distrugere și violare de domiciliu.

Totodată agentul de securitate a fost sancționat cu amendă de 100 de lei pentru neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu, conform Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, iar societatea de paza riscă o amendă între 2000 și 5000 de lei pentru nerespectarea obligaţiei de a asigura timpii de intervenţie şi de a lua, până la intervenţia organelor judiciare, primele măsuri necesare conservării urmelor infracţiunii şi a mijloacelor materiale de probă.

PUBLICITATE