Scandal cu un șofer din Neamț. A provocat un accident și a refuzat să sufle în etilotest

Un tânăr din județul Neamț a provocat un accident în această dimineață (18 august) în intersecția din dreptul Spitalului municipal de Urgență Pașcani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform newspascani.com, incidentul a avut loc în jurul orei 07.30. Tânărul de 29 de ani din județul Neamț nu s-a asigurat și a acroșat un autoturism condus regulamentar de o femeie de 48 de ani. După impact, mașina nemțeanului, a fost proiectată într-un copac. În urma accidentului doar femeia de 48 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la spital.

„La fața locului au ajuns și polițiștii de la rutieră cărora șoferul vinovat a încercat să le ofere mită. Din primele informații acesta a refuzat să prezinte actele și să sufle în etilotest. Se pare că bărbatul este un lăutar ce ar fi cântat toată noaptea la o nuntă, iar acum se întorcea acasă, fiind în mod vizibil sub influența băuturilor alcoolice.” – notează sursa citată

Oamenii legii l-au condus la la Spitalul Municipal de Urgență pentru a i se recolta sânge și cel mai probabil va fi judecat în stare de libertate pentru săvârșirea mai multor infracțiuni printre care vătămare corporală din culpă și refuzul de recoltare a probelor biologice sau de testare a aerului expirat.

sursa: newspascani.com
PUBLICITATE