Scandal cu sânge în Neamț: A ajuns la spital după ce a fost tăiat la mână cu un topor

Un tânăr de 26 de ani, din Borca, a ajuns la spital după ce a fost tăiat la mână cu un topor. Incidentul a avut loc luni seara în comuna Borca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, la eveniment au intervenit polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz după ce au fost sesizați despre un conflict izbucnit între două persoane.

Din primele cercetări, a reieșit faptul că pe fondul unor neînțelegeri mai vechi între un tânăr de 26 de ani și un bărbat de 56 de ani, ambii din Borca, a izbucnit un conflict pe fondul căruia bărbatul mai în vârstă l-a lovit pe tânăr cu un topor în zona antebrațului drept.

Victima a fost transportată la spital de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț.
„16.07.2018, ora 20:14, Borca, agresiune cu o victimă, sex masculin, 26 ani, diagnostic: plagă tăiată cu toporul antebraţ drept prin agresiune, preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la CPU a Sp. Orăşenesc Tg. Neamţ” – notează comunicatul SAJ Neamț

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a se propune soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

PUBLICITATE