SC Parking SA, societatea condusă de activul de partid al PMP


Despre faptul că SC Parking SA se află într-o situație deloc favorabilă, s-a tot scris până acum. Cheltuielile cel puțin dubioase din ultimii ani, au dus această societate pe pierderi. Curios este că este singura firmă din subordinea Consiliului Local care încasează bani direct de la populație, iar serviciile pe care le prestează (trasarea de dungi pe asfalt și blocarea autoturismelor) depășesc cu mult sumele încasate. (vezi articol – AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Consultând site-ul societății Parking, aflăm cu stupoare că în proporție covârșitoare, membrii consiliului de administrație sunt membri PMP sau chiar persoane cu funcții de conducere în PMP.

Cred că este un caz unic, ca o societate subordonată primăriei să fie condusă de membrii unui partid politic. PMP-ul nemțean are control total asupra societății, atât prin persoanele care o conduc, dar și prin persoanele care îi analizează activitatea.

Astfel, este de notorietate faptul că Dulamă Laurențiu Cristinel este președintele PMP la nivel județean și persoana care a îndeplinit până acum câteva luni funcția de manager al Parking SA. (vezi articol – AICI)

O altă persoană, membră PMP și implicată în activitatea politică a Organizației Piatra Neamț precum și în campanie electorală este Gabriel Câmpescu.

Chebac Mihai este un alt membru PMP și apropiat al președintelui Dulamă, fost trezorier al organizației județene PDL în vremea în care președinte era Gheorghe Ștefan.

Popa Gabriel Cristian este nimeni altul decât fostul președinte al PMP Filiala Piatra Neamț, până când această organizație a fost preluată de către viceprimarul PMP Bogdan Gavrilescu, care, are în subordine administrativă fix societatea Parking SA. Practic, vicele PMP verifică și analizează activitatea colegilor săi de partid.

Păvăluță Cristina și Nastasă Ion sunt ceilalți membri ai consiliului de administrație.

Pentru activitatea lor din cadrul societății Parking, societate care se află pe minus, toți membrii Consiliului de Administrație au primit sume considerabile din banii încasați de societate, câte 9.600 ron pe an, pentru fiecare în parte. Asta în condițiile în care pentru această sumă, au trebuit să fie prezenți o dată pe lună, la o ședință de 30 min.

Consiliul de Administrație este cel care conduce societatea și transmite atribuții clare si sarcini către directorul acesteia. Despre modul în care a fost condusă această societate până acum și despre managementul defectuos o spun cifrele care sunt pe minus.

13321802_1046906008713418_2659391084366266769_n
Morosanu Ionut Alin

Interesant este altceva: cifrele negative din bilanțurile economice nu par să deranjeze prea tare consiliul de administrație, societatea se pregătește să-și aleagă alt director, iar sursele noastre îl dau ca favorit pe Moroșanu Ionuț Alin, actual membru al Organizației de Tineret a PMP, desigur.

D.M.B.
PUBLICITATE