Săvinești – O bătrână a decedat în această dimineață în urma unui incendiu


O bătrână a decedat, după ce casa în care locuia a luat foc în această dimineață. Incendiul a avut loc în jurul orei 7:30 în localitatea Săvinești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, femeia în vârstă de 84 de ani (P.L.) nu locuia singură, însă rudele au văzut prea târziu focul iar când au venit pompierii au găsit trupul carbonizat al victimei. Cauza probabilă a incendiului ar fi lemnele căzute din sobă.

În dimineața zilei de 18 noiembrie 2016, dispeceratul ISU-Ambulanță Neamț a fost anunțat prin apel la 112 despre izbucnirea unui incendiu la o locuință particulară din localitatea Săvinești. La locul intervenției s-au deplasat 10 subofițeri,  două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială și o ambulanță. S-a constatat că în locuință se afla o persoană de sex feminin în vârstă de 84 de ani, imobilizată la pat care a fost surprinsă de incendiu. Fumul a fost văzut târziu de către vecini astfel încât bătrâna n-a mai avut nicio șansă. Cauza probabilă a incendiului este un lemn aprins căzut din sobă – a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț

D.M.B.
PUBLICITATE